Termeni şi condiţii

Prin accesarea acestui site-ului Hobbytronica şi/sau a oricărei pagini a acestuia, se presupune că sunteţi de acord cu toate condiţiile de utilizare prezentate în această pagină. Dacă nu sunteţi în totalitate de acord cu aceşti termeni şi condiţii vă rugăm să părăsiţi acest site.

Hobbytronica îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa utilizatorii în prealabil. Prin urmare, sunteţi rugat să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Descrierea serviciilor

Hobbytronica este un site deţinut şi dezvoltat de către Ciprian Atănăsoaei, domiciliat în Bd. Alexandru cel Bun, Iaşi, România. Hobbytronica pune la dispoziţie informaţii din aria curiculară a electronicii, în mod gratuit, în scop informativ general dar şi particular. De asemenea, pe Hobbytronica sunt publicare şi resurse informaţionale disponibile contra cost (proiecte de aparatură electronică).

Neangajarea răspunderii

Cu toate că se depun eforturi consistente pentru asigurarea corectitudinii şi a inteligibilităţii informaţiilor publicate, proprietarul site-ul Hobbytronica nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web. Proprietarul site-ului Hobbytronica nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. Hobbytronica nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine prin utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaţii oferite gratuit pe acest site.

În cazul în care sesizaţi informaţii incorecte publicate pe Hobbytronica, vă rugăm să ni le semnalaţi la adresa de e-mail office@hobbytronica.ro .

Reguli generale
  • orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite;
  • este permisă distribuirea de link-uri către acest site;
  • este interzisă republicarea parţială sau totală a materialelor de pe acest site fără citarea acestui site ca sursă originală;
  • materialele publicate pe acest site nu pot fi folosite în scopuri comerciale fără acordul scris al proprietarului;
  • de fiecare dată când utilizatorii acestui site intenţionează să folosească funcţii pentru care li se solicită introducerea de date personale, aceştia au obligaţia de a furniza date reale;
  • comentariile sau mesajele trimise de către utilizatori trebuie să fie scrise corect din punct de vedere gramatical, să nu conţină cuvinte vulgare şi să fie formulare cât mai obiectiv. Comentariile şi mesajele care nu respectă aceste condiţii pot fi şterse sau ignorate.
Accesul la site

Hobbytronica oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul ş în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului acestui site fără acordul scris prealabil al acestuia.

Hobbytronica nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Abonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul site-ului Hobbytronica esta gratuită şi implică acordul dumneavoastră asupra Termenilor şi Condiţiilor prezentate în această pagină. Este permisă redirecţionarea newsletter-elor pe care le primiţi de la Hobbytronica, fără a opera, însă, modificări asupra conţinutului şi structurii lor – şi numai pentru a fi folosite în scopuri personale, non-comerciale.

Dezabonarea de la newsletter

În cazul în care veţi dori dezabonarea de la newsletter-ul site-ului Hobbytronica pentru a nu mai primi mesaje din partea noastră, o puteţi face deschizând unul din aceste newsletter-e şi apoi dând click pe butonul Dezabonare (amplasat la sfârşitul mesajului).

Politica de facturare şi plăţi

Informaţii momentan indisponibile.

Reguli de acordare a garanţiei

Informaţii momentan indisponibile.

Promoţii

Informaţii momentan indisponibile.